Spot Re-Pair er en arbejdesmetode, som Dit BilplejeCenter har arbejdet med siden vi startede op i 2010. Spot Re-Pair er en reparation af din bils lak, altså et spot på bilen, en ridse, en uoprettelig bule osv.. op til 50mm i diameter.
Vi reparere denne skade med Dit BilplejeCenter’s Spot Re-Pair metode/system uden at du efterfølgende vil kunne se det, eller se forskel på vores reparation og bilens orginale lak. Du vil derfor spare en hel del penge ifht. hvad du normalt skulle betale for en hellakering, af et eller flere felter, der let kan koste til op mod 4-5.000 kr.

Re-Pair er næsten det samme som Spot Re-Pair, forskellen er at feltet vi laver Re-Pair på er større og arbejdsgangen er lidt anderledes. Men resultatet er fuldstændigt det samme. Vi reparere denne skade med Dit BilplejeCenter’s Re-Pair metode/system uden du efterfølgende vil kunne se det, eller se forskel på vores reparation og bilens orginale lak.

Ring og få et rigtigt godt og uforpligtende tilbud hos Dit BilplejeCenter. Så er du altid sikret din fulde tilfredshed til en særdeles god pris.

Ring til os på 7025 1825