Det er vigtigt for os konstant at vide hvad vores kunder mener om os. Indsend derfor venligst dine kommentarer. De gode kommentarer for at vi bliver glade, og det mindre gode for at gøre os bedre.

Tilfredse kunder og positiv omtale er den bedste reklame for os, derfor er det vigtigt, at du får en god oplevelse hos Dit BilplejeCenter!

28 replies
 1. Thomas
  Thomas says:

  Jeg har haft min bil til klargøring hos Dit BilplejeCenter Aalborg. Og for at være ærlig så troede jeg ikke min bil kunne redes og blive bil igen, da der var pletter i himmelen og på alle sæderne, mit indstrumentbræt ja næsten alt var så mat og slidt, selv lugten inde i den var ikke til at holde ud. Selv lygterne og lakken troede jeg var færdige og ødelagte. men så blev jeg anbefaldet Dit BilplejeCenter af en bekendt og nu har jeg næsten en HELT NY bil. Så TUSIN TAK for et meget flot og tilfredsstillende stykke arbejde, men en rigtig god service.
  Jeg kan på helt klart anbefalde andre at få klargjort jeres bil Hos Dit BilplejeCenter.

  Svar
 2. Svend Rasmussen
  Svend Rasmussen says:

  Ja, så leverede Bil plejecenteret vores bil tilbage igen, Jeg modtog en SMS fra bil centeret hvorpå der stod, at vores bil vil blive afleveret på adressen ½ time før aftalt tid og nøjagtig ½ time efter kom vores bil, det var sgu da utroligt, var det virkelig vores bil, ja, det var det altså, den var faktisk lige som ny, både indvendig og udvendig, det var bare en overraskelse der ville noget, intet er åbenbart umuligt når det drejer sig om bil pleje, det er med stor Tak til til centeret, at jeg nu igen køre rundt i en velduftende ren og super flot bil igen. En stort tak for den kanon gode service der ydes.

  Svar
 3. Søren Jensen
  Søren Jensen says:

  Jeg har aldrig oplevet et bedre resultat.
  Vores bil er 6-7 år gammel og har kun en gang tidligere fået en omgang polering – Af os selv.
  Bilen stod meget skidt, meget mat og med små fejl mange steder i lakken.
  Jeg må indrømme jeg aldrig havde troet at bilen ku stå så flot efter polering m.v. hos Dit PlejeCenter. Når man mærker på vores bil nu og samtidig mærker på en bil som er helt ny så er resultatet helt vildt – Klart bedre end den anden….
  Derudover valgte vi også at få behandlet vores sæder så de nu også står klart flottere – Og vil tiden så vise at de faktisk også holder bedre så kan jeg på ingen måde forlange mere.

  Men ud over at alt arbejde bare er 100 procent i orden så synes jeg også i skal have stor ros for jeres service…. Det virker som om at jeres motto er “Når det passer KUNDERNE”…. Kanon service….

  Jeg kan kun anbefale jer til alle andre – Hvilket jeg også allerede har gjort

  Svar
 4. Steffen Svendsen
  Steffen Svendsen says:

  Tak for en super service og behandling af min bil.. Den stråler helt nu..
  ris har jeg ikke noget af.. Bilen blev hentet og bragt tilbage til aftalt tid.. Og den står som nbundede udvendig og indvendig.. Sand fornøjelse.. Så igen tak!

  Svar
 5. Børge Jensen
  Børge Jensen says:

  Super resultat og dygtigt personale!
  En fed oplevelse at komme hos Dit Bilplejecenter, og så til en god pris også!
  – Tak for en god snak om bilen og igen det pæne resultat.

  Svar
 6. Jannie ilum gade
  Jannie ilum gade says:

  Er I opmærksomme på at I reklamerer for “vinterfæk” på Nordjyske.dk – og har gjort det i et par uger???

  Svar
 7. Morten Pedersen
  Morten Pedersen says:

  Var igår over at få lavet en DEAL ved jer. ( vask af bilen og støvsugning )
  Vasken udvendigt er rigtig rigtig fin, og der er vasket i alle hjørner, men støvsugningen.
  Mine sommermåtter lå i bagagerummet, i håb om at de blev støvsuget selvom jeg selvfølgelig godt vidste at det ikke var sikkert, og det blev de så heller ikke. Men det er også fair nok.
  Men i mit bagegerum har jeg en gummemåtte for at beskytte stoffet mod hunden. Den har man simpelthen ikke gide at løfte og så støvsuge under den, så når man kigger i bagagerummet kan man straks se at der stadig ligger skidt nede i hjørner under måtten.
  Valgte den form for støvsugning da jeg så troede jeg var sikker på at få den støvsuget i alle hjørner, men nej så heldig var jeg ikke.

  Svar
  • Dit BilplejeCenter
   Dit BilplejeCenter says:

   Hej Morten Pedersen
   Jeg står meget uforstående overfor din bemærkning vedr. støvsugningen af din bil, da vi altid gennemgår kundens bil med kunden ved aflevering!! Og vi gennemgår ALT i bilen, så det undrer mig, at du på daværende tidspunkt ikke kommenterer fejlen!?
   Når det så er sagt! Så kan vi også lave fejl, hvilket vi er meget kede af, at have gjort i dette tilfælde. Som vi skriver på vores hjemmeside, så lever vi at kundens tilfredshed (DIN TILFREDSHED). Så derfor vil vi blive glade hvis du vil ringe til os, så du får en ny tid med det samme og du får selvfølgelig også en ny vask med.
   Vi beklager mange gange.
   Med venlig hilsen
   Dit BilplejeCenter

   Svar
 8. Flemming
  Flemming says:

  Jeg har kun positivt at fortælle om Dit BilplejeCenter. Jeg oplevede rigtig god service, og selv udenfor normal åbningstid er det til at få fat på Dit BilplejeCenter. Konceptet med at hente og bringe bilen fungere 100 % optimalt. Det er en lille ting der gør en kæmpe forskel, og så er det endda ikke en ekstra udgift. Jeg kan kun anbefale Dit BilplejeCenter til andre.

  Svar
 9. Morten Pedersen
  Morten Pedersen says:

  Så har jeg været over ved DB-center igen og få en ny omgang støvsugning samt vask af bilen på DB-centers regning. Er meget tilfreds med at de straks ringer og giver mig en ny omgang da de første gang uheldigvis glemmer at støvsuge bagagerummet, men vi er jo kun mennesker og alle kan jo lave en fejl. Men så længe man indrømmer det og gør det godt for kunden igen, så kan vi alle jo også leve med dette.
  Denne gang er bilen virkelig virkelig flot, og der er intet der er overset, samtidig var der rigtig god service da jeg fik bilen tilbage. Henrik går med ud og gennemgår bilen, og samtidig fortæller at bilen vil have godt af en polering og noget lak forsegling, og vi får en god snak omkring hvad der er godt og skidt for bilens lak. Det er dejligt med denne rigtige gode service, og jeg vil klart anbefale stedet til andre og bruge det til min egen bil igen.

  Svar
 10. Kaare
  Kaare says:

  Kære Dit BilplejeCenter…
  1. gang var åbenbart ikke bare held… Sidste gang faldt jeg rent ud sagt på røven over den omgang polering som vores Aygo havde fået… Det var som at se en helt ny bil.. Selv om vores Aygo er 7 år gammel… Men her 2. gang vi har brugt Jer til en stor omgang ja der må jeg indrømme at jeg ikke troede på resultatet kunne blive så godt som det faktisk er blevet… Stor og små stenslag samt hul i lakken på taget har været under rep og derefter en omgang slibning, grund polering, fin polering og til slut nano lakforsejling… Sindsygt godt resultat.. Ingen steder kan man se antydning af de stenslag der er blevet lavet og igen står lak og bilen som total ny… At det så lige toppede med en omgang indvendig rens og rengøring gør, at det nu føles som en total ny bil at sætte sig ud i…. Ud over vandvittig god service og prof udførelsen så er prisen også fornuftig i forhold til kvalitet…. Top herfra….. 5 ud af 5 hjul kapsler……
  – Aygo siger tak og det samme gør vi
  HilsenKaare

  Svar
 11. Tina Bach
  Tina Bach says:

  1.000 tak – nu er min dejlige lille lyseblå bil smuk igen – vildt… Må sige jeg nok ikke har været den der har pudset og poleret – for selvom jeg elsker min bil – er det der med rengøring nok ikke lige mig – med bil i hvert tilfælde.
  Troede aldrig den kunne blive så flot igen – og det grimme mærke der var kommet på taget er helt væk… Så kom den hele den store tur igennem …
  Har indimellem været omkring med bilvask – i hånden- hos jer og flot rengøring indeni – det er bare ikke sådan noget jeg orker – og så er det fantastisk at se hvordan I gør det……Og stolt aflevere de bedste resultater… I har grund til at være stolte. Mega godt – tak
  PRALER MED JER !!!

  Svar
 12. Peter Kristensen
  Peter Kristensen says:

  Syntes lige i skal have et par ord med fra mig også!!
  Endelig har jeg fundet et bilplejecenter der kan finde ud af at polerer og rengøre min bil, jeg har prøvet de fleste bilplejecenter omkring jer og jeg har aldrig været tilfreds med nogen af dem. Men efter en henvisning fra en bekendt og derefter en behagelig samtale med Henrik, sendte jeg min bil tilklargøring hos jer og samme eftermiddag hentede jeg så min “nye” bil igen. Efter mine tidligere oplevelser var jeg meget kritisk og næsten sikker på det bare var standarten i nordjylland, MEN det kan jeg så med skamme konstatere det absolut ikke er!!

  Jeg vil helt klart anbefale jer i fremtiden og i både kan og skal være stolte af jeres arbejde, i er virkelig dygtige og den service i leverer kan kun få hamle op med.

  Svar
 13. Flemming Thingbak
  Flemming Thingbak says:

  Efter en køretur til Østrig på skiferie så min sorte Passat ganske forfærdelig ud. Normalt vasker jeg selv i hånden – men frosten var for hård til at gøre det. Jeg prøvede Dit Bilplejecenter for første gang – og det var udelukkende en positiv oplevelse.
  Ren i falser og kritiske steder – kan slet ikke sammenlignes med selv den dyreste vaskehal
  kan kun anbefales !

  Svar
 14. Christoffer
  Christoffer says:

  Fik et bevis fra et dealsite til en udvendig vask og en støvsugning. Resultatet er jeg tilfreds med, men når man indleverer en bil til en klargøring bør den ikke være mere beskidt end den var da den ankom – Støvsugningen var fin, men der var hvide finger/hånd-aftryk flere steder i kabinen.

  Svar
  • Henrik Rasmussen
   Henrik Rasmussen says:

   Hej Christoffer Det undre mig at der er hvide aftryk inde i bilen, da vi ikke røre andet end bund ved en støvsugning. Udvendigt er det vask, med med hedevandsrenser og super-x shampoo. Når det er sagt så har du været forbi idag (dagen efter og der kommentere du ikke noget og vi har derfor ikke mulighed for at se hvad det er du mener og rette op på fejlen, hvis det er vores fejl.
   Dertil skal det tilføjes at vi ekstra, rengjorde dine sideruder, forrude og vi tog dine falser. Dette er ikke med i dit Deal bevis.
   Men du er meget velkommen til at komme forbi så vi kan se på det sammen!

   MVH

   Henrik, Dit BilplejeCenter

   Svar
 15. Mike
  Mike says:

  Har fået klargjort vores bil, og jeg havde forventet at den blev ok fin igen, men efter 3 års slidtage af bla. 2 små børn, så ville der sikkert stadigvæk være lidt at se. Jeg må sige jeg blev MEGET positivt overrasket, bilen er nu fejlfri, pletfri, og står som spritny, bpde indvendig og udvendig. De har sikkert sparet mig for 5-6.000 kr når den skal afleveres.
  Jeg kan kun give Dit Bilplejecenter de bedste anbefalinger herfra, og det er ikke sidste gang jeg har sendt mine biler derud.

  Svar
 16. Fam Jespersen
  Fam Jespersen says:

  Vi syntes os lige i skal have et par ord med på vejen! Vi havde hørt om jer ude i byen, at i var rigtige dygtige og kunne lave næsten alt hvad angik vores bil. Derfor kontaktede vi jer og da vi var færdige havde i både lavet vores bil som var leaset (som gik igennem endt leasing-test uden fejl, sparet ca. 12000kr) og vores anden bil som fik solfilm, olieskift, nye dæk og en total klargøring til UG. Dertil vil vi altså også fremhæve jeres enorme serviceniveau og den stemning i har på værkstedet!!! I kan være helt sikker på at både vi og resten af vores familier kommer forbi jer igen!!!

  Tusind tak for denne gang:-)

  Svar
 17. Lotte
  Lotte says:

  Hej Henrik Selvfølgelig også STOR ros herfra. Tak for pæn behandling 🙂 og TUSIND tak for at min bil er blevet en bil igen. Kan I gøre min bil ren kan I gøre alle biler rene. For at andre ved hvor slem min bil var , vil jeg sige at det var en hestebil og når jeg siger hestebil så mener jeg virkelig hestebil, den blev afleveret med en halv stald indvendig og fik den tilbage som ny, super godt arbejde 🙂 En skam jeg ikke tog et billede før og efter 🙂 kommer stensikkert igen

  Svar
 18. tonni lind sørensen
  tonni lind sørensen says:

  For mig er tillid og orden i tingene Helt afgørende.
  Dit Bilpleje Center har fuldstændig levet op til hvad jeg håber og forventer,. Jeg er ny kunde – og modtagelsen , resultater af bilpleje, pris og ånden af troværdighed gør, at jeg kraftigt vil anbefale DBC til mine venner og bekendte .
  Oven i alt dette er det også et kæmpe plus, at chef og personale gør det rart at komme der.
  Tak.!

  Svar
 19. Henrik Gerald Achilles
  Henrik Gerald Achilles says:

  Det helt unikke ved Dit BilplejeCenter er, at de ikke bare overholder den indgåede aftale, men at jeg fik en bil tilbage som langt oversteg mine forventninger. Jeg er hysterisk med min ældre Mercedes Benz, så jeg var meget spændt da jeg skulle modtage den i lufthavnen efter en uges ferie på Mallorca. DBC er yderst hjælpsomme, imødekommende, interesserede og entusiastiske hele vejen igennem. Det eneste jeg fortryder efter hjemkomsten med bilen var, at jeg lagde forsigtigt ud med en Luksus-behandling 2. Næste gang vil jeg uden at tøve bestille en Luksus behandling 3. DBC arbejder professionelt fra start til slut. Tak – jeg kan kun give jer de varmeste anbefalinger, og jeg kommer helt sikkert igen.

  Svar
 20. Lars Nielsen
  Lars Nielsen says:

  Torsdag morgen hentede jeg min “spritnye” Ford Focus, som skulle have en klargøring ind og udvendigt hos
  Dit Bilpleje Center Aalborg.
  Når jeg skriver “spritnye” så er det ganske enkelt fordi, jeg faktisk troede at det var en spritny bil jeg afhentede – resultatet er helt outstanding, ikke mindre end topdollar arbejde at Henriks knejter på værkstedet på Skalborg bakke.
  Jeg kan til hver en tid sende de varmeste anbefalinger, hvis man ønsker nyt liv til sin lidt matte og slidte bil,
  den er med garanti steget lidt i værdi, nu her når den skal sælges – STOR ROS, det er et fantastisk resultat såvel inde i kabinen, samt lakken
  TAK for kanon udført arbejde
  Hilsen Lars Nielsen, TV2 salg

  Svar
 21. Kris
  Kris says:

  Først troede jeg det var en forkert bil jeg havde hentet 😉

  Super flot arbejde, bilen så helt fantastisk ud. Hurtig og service med et smil.

  Takker kommer 100% sikkert igen.

  Svar
 22. KIrsten
  KIrsten says:

  Jeg fik min bil rengjort, og det var et super flot stykke arbejde. Bilen trængte virkelig til en grundig rengøring, og alt var gjort rent – helt ind i alle krogene. Jeg kan kun give dette firma min største anbefaling. Bilen blev hentet meget tidligt en morgen og afleveret meget sent en lørdag aften. Helt som det passede mig!
  Det blev gjort med et kæmpe smil og godt humør. Så smittende en glad service!
  Jeg vil klart bruge dette firma igen 🙂

  Svar
 23. Peter Sørensen
  Peter Sørensen says:

  Dit BilplejeCenter er bare de BEDSTE!!!!

  Super service, kvalitet og folk der kan sit kram!!! Jeg vil hellere end gerne betale det, det koster for at få sådan et resultat. jeg har været her før og derfor kommer jeg igen.. Når Dit BilplejeCenter laver min bil holder det ikke kun i 3-6 måneder. Det holder som de garantere og det er for mig endnu engang kvalitet for pengene! Når det er sagt. Så har jeg prøvet en del andre firmaer og også igennem deals og NEJ TAK De kan ikke det Dit BilplejeCenter kan… Endnu engang en stor tak fra en yderst tilfreds kunde!!! 🙂

  Svar
 24. Nathalie
  Nathalie says:

  Helt utrolig god service og kundevenlighed.

  Havde i en konkurrence på facebook vundet en omgang kærlighed til bilen. Støvsugning, håndvask og en voks behandling.

  Ankommer til aftalt tid sammen med min datter på 5 – da jeg får orienteret mig om at behandlingen tager ca. 2-3 timer, får vi et gratis lift til storcenteret ca 20minutters gågang derfra – og de kom i to biler derned for at aflevere en SÅ fin bil. Simpelthen verdensklasse kundeservice! Selvom det hele var en gratis omgang for mig, lagde de sig alligevel i selen for at give en fantastisk oplevelse. Jeg er jer dybt taknemmelig!

  Bil stod fuldstændig skarp og klar i lakken – god og grundig indvending rengøring og sikke en lækker ny-bil duft! Nænnede næsten ikke køre hjem i snevejret – kunne beundre værket hele dagen..

  Tusinde tak for en rigtig god bil oplevelse – jeg vil 100% anbefale at lægge vejen forbi i aalborg og hilse på de rare medarbejdere

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *