Dit BilplejeCenter blev dannet i 2010 af Henrik Rasmussen og ligger i dag på K. Christensensvej 2 D, 9200 Aalborg SV.

I Dit BilplejeCenter tilbyder vi alt indenfor bilpleje og klargøring. Vi klargøre over 2.000 enheder om året, lige fra Bil, Båd, MC, Campingvogne, Lastbiler og meget mere. Dette er både for private, virksomheder og forhandlere.

Målsætningen for Dit BilplejeCenter er, at fremstå som et kvalitetsbevidst bilplejecenter, der kan udføre alle slags opgaver inden for klargøring. Dette gøres i samarbejde med Würth, som leverer størstedelen af vores produkter, hvilket gør at vores arbejde altid leveres professionelt og i højeste kvalitet.

Vi leverer kvalitetsarbejde til særdeles konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Vi understreger at kundens tilfredshed er vores eksistensgrundlag.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling i vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der på alle måder indfrier kundens forventninger og behov i henhold til aftalegrundlaget.

Vi leverer KUN kvalitetsarbejde, og vi mener at kvalitet og pris hænger sammen! Dvs. at en bil der er klargjort for 1500-2000kr KUN har fået en makeover som ikke har en længerevarende holdbarhed.

Ved kontakt: Hav venligst bilnavn, model og reg. nr. klar.

Hos Dit BilplejeCenter sætter vi kunden og ikke mindst kvaliteten i højsædet.

Med venlig hilsen
Dit BilplejeCenter
et Würth center

Henrik Rasmussen

Henrik Rasmussen

Billeder fra vores deltagelse i Forårsmessen: